Steeds meer mensen kiezen voor zandstraalfolie om hun ramen aan te kleden. Deze folie is erg cool en trendy, en nauwelijks te onderscheiden van echt gezandstraald glas. Met als belangrijke voordeel dat het makkelijker is in onderhoud. Zandstraalfolie biedt tevens veel mogelijkheden voor het duurzaam en stijlvol bekleven van glazen deuren en glazen wanden. Overigens maakt deze folie die glaspartijen ook zichtbaar voor het oog, zodat niemand tegen het glas aanloopt.
Een ander voordeel van zandstraalfolie is verhoging van uw privacy. Met dit type glasfolie kan u bvb. ramen van een bureel, een badkamervenster, een wc-raampje enz... op stijlvolle wijze geheel of gedeeltelijk overkleven, zodat het daglicht nog wel binnenkomt maar ongewenste inkijk uitgesloten wordt.

Zandstraalfolie laten plaatsen of zelf plaatsen?
Als u een grote showroom met zandstraalfolie bekleefd wenst, doet u wellicht beter beroep op een ervaren vakman. Maar in de meeste andere gevallen kan u vlot zelf aan de slag; raadpleeg de website van Glassdecor.be. Dat is een gespecialiseerd bedrijf in op-maat-gesneden zandstraalfolie voor de doe-het-zelver. U vindt er veel tips & advies, u kan er online prijsberekenen en zandstraalfolie bestellen, en de website bevat ook een erg toegangkelijke kleefhandleiding voor de zelf-plaatser.